HIFIDUMPDAGEN GRONINGEN – VRIJDAG 25 JANUARI & ZATERDAG 26 JANUARI
BEKIJK ONZE MEGA UITVERKOOP SNEL HIER.
Klanten geven ons gemiddeld een 9.2
Vandaag besteld, morgen in huis
Gratis advies van onze experts
Veel producten gratis thuisbezorgd!

Marantz lanceert nieuwe Slim-line AV Netwerk receivers

Marantz lanceert nieuwe Slim-line AV Netwerk receivers

Marantz heeft twee nieuwe slim-line AV netwerk receivers aangekondigd.

De nieuwe modellen zijn de Marantz NR1710 7.2 kanaals en de Marantz NR1510 5.2 kanaals receivers. Beide receivers zijn slanke 4K Ultra HD receivers en zijn voorzien van de nieuwste technologieën zoals,  eARC (Enhanced Audio Return Channel), HDCP 2.3, 4K Ultra HD 60Hz HDMI aansluitingen, een breed scala aan netwerk opties (o.a. Airlplay 2, internet radio, Spotify, Deezer en Tidal)  en Heos. Een nieuwe toevoeging aan de beide recievers zijn de spraak besturingssystemen Google Home en Apple Siri. De receiver ondersteunen ook Alexa, maar dit op dit moment helaas nog niet beschikbaar in Nederland. Marantz heeft ook gedacht aan de platenliefhebbers, ze hebben beiden uitvoeringen uitgerust met een Phono-ingang, waardoor platenspelers zonder voorversterker aangesloten kunnen worden.

Het verschil tussen beide modellen is terug te vinden in het aantal luidsprekeraansluitingen en het vermogen die de receivers kunnen leveren. De NR1710 is een 7.2 kanaals receiver met 90 Watt per kanaal en de NR1510 is een 5.2 kanaals receiver met 85 Watt per kanaal. Door de 2 extra luidspreker aansluitingen op de NR1710 is deze uitvoering ook geschikt voor Dolby Atmos hoogte luidsprekers. Daarnaast heeft de NR1710 meer aansluitmogelijkheden. Zo heeft de NR1710 8 HDMI ingangen tegenover 6 HDMI ingangen op de NR1510.

De NR1710 en NR1510 zullen halverwege juni verkrijgbaar zijn, in een elegante zwarte of klassieke zilver-gouden afwerking. De producten hebben een adviesverkoopprijs van respectievelijk €749 (NR1710) en €599 (NR1510).

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden

Veel producten gratis thuisbezorgd!

Ook op zaterdag!

Echt Advies

Altijd een eerlijk antwoord.

Service door experts

De audio & hifi expert met 39+ jaar ervaring!