HIFIDUMPDAGEN GRONINGEN – VRIJDAG 25 JANUARI & ZATERDAG 26 JANUARI
BEKIJK ONZE MEGA UITVERKOOP SNEL HIER.
Klanten geven ons gemiddeld een 9.2
Vandaag besteld, morgen in huis
Gratis advies van onze experts
Veel producten gratis thuisbezorgd!

De beste vloerstaande speakers 2019

De beste vloerstaande speakers 2019

Overzicht van de top 5 beste vloerstaande luidsprekers van 2019.

De beste vloerstaande luidsprekers voor 2019 hebben wij voor je geselecteerd. Nu is het heel moeilijk om een "beste luidspreker" aan te wijzen, omdat iedereen een eigen voorkeur heeft als het aankomt op klankkleur en directheid. Daarom zit er in deze lijst voor iedereen wat bij, of je nu houdt van zware-diepe lage tonen of sprankelend gedetailleerde hoge tonen. Wij hebben gekeken naar luidsprekers in de prijsklasse tot € 1500,-(p/stuk).

  1.   Q Acoustics 3050i

De Q Acoustics 3050i heeft zijn plek in deze lijst te danken aan zijn geweldige prijs/kwaliteitsverhouding. Hiervoor heeft hij ook de ‘Best Buy 2018-2019’ EISA Award gekregen. De 3050i’s hebben zoals we gewend zijn van Q acoustics een warm en dynamisch geluid.

  1.  Monitor Audio Silver 500  

De Monitor Audio Silver 500 is de grootste luidspreker uit de Silver serie. De combinatie van de 25mm C-CAM tweeter, 4” midden driver en de dubbele 8” lage tonen driver zorgen ervoor dat hij een groot bereik heeft. Veel grote luidsprekers hebben een zware versterker nodig voor een goede aansturing, maar de Silver 500 kan heel goed aangestuurd worden door een relatief bescheiden versterker/receiver.

  1.  Bowers Wilkins 603

Eind 2018 kwam Bowers & Wilkins met de 603 als opvolger voor de zeer populaire 683 S2.

We hebben lang zitten te twijfelen tussen de gedetailleerde B&W 704 S2 en de milder geprijsde 603. Mochten je nieuwe luidsprekers puur voor muziek bedoeld zijn, dan raden we je aan om naar de 704 S2 te kijken. We hebben in deze lijst echter gekozen voor de 603, omdat deze ook goed past in een Homecinema opstelling. Muzikaal staat de 603 zeker zijn mannetje en in combinatie met andere luidsprekers uit de 600-serie creëer je eenvoudig een echte bioscoopervaring.

  1.  SVSound Ultra Tower

Als je na het plaatsen van je vloerstaande luidsprekers geen ruimte meer hebt voor een subwoofer dan is de SVSound Ultra Tower de ideale luidspreker. De Ultra Tower heeft namelijk naast de twee 6,5” midrange drivers een 8” lage tonen driver die een zeer diep laag weergeeft. Het grote bereik van een diep voelbaar laag, gedetailleerde middentonen tot sprankelend hoog heeft er voor gezorgd dat de Ultra Tower hoog in onze top 5 is geëindigd.  

  1.  Focal Aria 926

De Focal Aria 926 is een robuuste vloerstaander. Door zijn hoogwaardige opbouw is de Focal Aria 926 een zeer muzikale speaker. Hij is expressief en gebalanceerd, de Aria serie levert een sprankelend gedetailleerd hoog en hoewel Franse luidsprekers over het algemeen uitblinken in de middentonen en hoge tonen, is de Aria 926 ook sterk op het gebied van de lage frequenties.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden

Veel producten gratis thuisbezorgd!

Ook op zaterdag!

Echt Advies

Altijd een eerlijk antwoord.

Service door experts

De audio & hifi expert met 39+ jaar ervaring!