HIFIDUMPDAGEN GRONINGEN – VRIJDAG 25 JANUARI & ZATERDAG 26 JANUARI
BEKIJK ONZE MEGA UITVERKOOP SNEL HIER.
Klanten geven ons gemiddeld een 9.2
Vandaag besteld, morgen in huis
Gratis advies van onze experts
Veel producten gratis thuisbezorgd!

Waarom USB-C de beste kabel is

Waarom USB-C de beste kabel is

USB C is de beste kabel, gemakkelijk en universeel.

Waarschijnlijk is de USB kabel de kabel die je het meeste gebruikt, is het niet voor je computer, dan wel voor je smartphone. De USB kabel kennen we ook al heel erg lang, de meest bekende is de USB-A, soms zit aan je printer, scanner of aan je HiFi set ook nog een USB-B aansluiting. Dit is de vierkante versie van de USB stekker. Op mobiele apparaten zie je al heel lang USB mini of nog vaker USB micro. Waarschijnlijk heb je met al deze kabels dezelfde ervaring, je moet gemiddeld drie keer proberen om de stekker op de juiste manier in het apparaat te krijgen. Vooral bij USB micro is dit soms erg lastig te zien. 
 
Technologie fabrikanten hebben daarom een nieuwe USB kabel en stekker ontwikkeld, niet alleen voor snellere en meer data overdracht, ook voor het doorgeven van hogere voltages. Zodat je ook meer producten kan opladen met USB kabels, niet alleen telefoons of camera’s maar ook laptops.
 
 
De nieuwe standaard is USB C, het grootste voordeel zit hem in de aansluiting, kleiner en meer universeel. Het maakt niet uit hoe je deze aansluit, het past altijd.
 
Komende jaren zullen we zien dat steeds meer producten USB C gaan ondersteunen, niet alleen laptops en smart phones. Ook je HiFi apparatuur kan je steeds vaker verbinden met USB C.
 
Zoek je een goede kwaliteit USB C kabel? Bekijk onze USB C kabels hier.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden

Veel producten gratis thuisbezorgd!

Ook op zaterdag!

Echt Advies

Altijd een eerlijk antwoord.

Service door experts

De audio & hifi expert met 39+ jaar ervaring!